این روزها همه درباره طراحی و مدیریت سایت صحبت می کنند، شما چطور؟ اگر شما هم دغدغه طراحی سایت و فعالیت مفید و موثر در آن را دارید باید بدانید که در سالهای اخیر سیستم های مدیریت محتوا صاحبان سایت و مارکتر ها را از دانش تخصصی کدنویسی بی نیاز کرده اند و کار با آن ها بسیار ساده تر از سابق شده است. تا انتهای مطلب همراه آژانس دیجیتال مارکتینگ تاس باشید و با بهترین CMS ها برای طراحی سایت آشنا شوید!
پیشنهاد می کنیم مطالعه کنید:
Table of Contents
سیستم مدیریت محتوا یا CMS چیست؟
سیستم های مدیریت محتوا پلتفرم هایی هستند که به شما اجازه می دهند یک سایت بسازید و سایت خودتان را با ایجاد و تغییر ساختارها و انواع جابه جایی اجزای آن مدیریت کنید. شما می توانید در CMS ها مقالات، محصولات فروشگاه یا هر نوع محتوای دیگری را ویرایش و منتشر کنید.
هر CMS دارای یک رابط فرانت اند است که ابزارهای لازم برای ایجاد و مدیریت محتوا را در اختیار کاربر آن قرار می دهد. یک برنامه تحویل محتوا نیز در این سیستم وجود دارد که محتوا را ذخیره کرده و به صورت همزمان در دسترس قرار می دهد. اطلاعات بک اند نیز در حافظه ابری یا هاست محلی این سیستم ها ذخیره می شود.
در واقع CMS ها برای طراحی سایت و مدیریت آن توسط افرادی مثل مارکترها و صاحبان کسب و کار طراحی شده است که اطلاعات تخصصی کدنویسی ندارند و می خواهند از یک پلتفرم ساده تر و تصویری تر برای مدیریت سایت استفاده کنند.
به دنبال طراحی سایت حرفه ای هستید؟
بگذارید ویترین آنلاین کسب و کارتان را ما طراحی کنیم.
از اینجا شروع کنیدبهترین CMS ها برای طراحی سایت
بیایید برخی از برترین سیستم عامل های CMS و امتیازات آنها را مرور کنیم.
1. سیستم مدیریت محتوای وردپرس
می توانم شرط ببندم که با هر شغلی و حرفه ای که دارید تا به حال حداقل یک بار درباره وردپرس چیزی شنیده اید. به این دلیل که می دانیم این CMS پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوا در ایران و جهان است. و تعجبی هم ندارد. چرا که وردپرس بهترین و ساده ترین خدمات وبلاگ نویسی و مدیریت محتوا را ارائه می دهد و علاوه برآن افزونه های فوق العاده ای برای سئو و مدیریت سایت ارائه می کند.
انتشار و نگارش پست در وردپرس بسیار ساده است. ویرایشگر کلاسیک این CMS که بسیاری از ما آن را به خوبی می شناسیم صفحه ای ساده و پر از ابزار را به ما نشان می دهد که در آن می توانیم محتوای متنی، تصویری و ویدیویی خود را به راحتی بسازیم و قالب بندی کنیم و برای سئو سایت بهینه کنیم. این پلتفرم به چندین کاربر همزمان اجازه ساخت صفحات و به روزرسانی را می دهد.
ویژگی های کلیدی وردپرس:
- گزینه های بصری و مدیریت محتوا را شامل می شود.
- ویرایشگر قدرتمندی را فراهم می کند که به شما امکان می دهد محتوای خود را به راحتی قالب بندی کنید.
- با هزاران افزونه و طرح زمینه بسیار قابل تنظیم است.
- جامعه ای قدرتمند و سرزنده دارد.
- تنها نکته منفی استفاده از وردپرس این است که گاهی اوقات شما باید افزونه های زیادی را با هم مخلوط کرده و عملکرد دقیق مورد نیاز خود را به سایت خود اضافه کنید. همچنین گزینه های CMS دیگری وجود دارد که تجربه ساده تری از وبلاگ نویسی را فراهم می کنند ، اگرچه نمی توانند با قابلیت تنظیم WordPress برابری کنند.
2.سیستم مدیریت محتوای جوملا
دومین نامی که هنگام بحث درباره بهترین سرویس CMS بین مردم شنیده می شود جوملا است. برخلاف وردپرس این سیستم مدیریت محتوا گرچه ویژگی های جذاب و حرفه ای را ارائه می دهد اما برای مبتدیان چندان مناسب نیست. اما گاهی انعطاف بیشتری از وردپرس در برخی ویژگی ها دارد.
به عنوان مثال ، اگر شما نیاز به مدیریت بسیاری از “انواع پست سفارشی” دارید ، جوملا گزینه خوبی است. اگر بخواهید وب سایتی را اجرا کنید که اساساً بر اساس محتوای متنی نباشد ، ایده آل ترین گزینه پیش روی شما است. این پلت فرم همچنین گزینه های بیشتری را در زمینه مدیریت کاربر ارائه می دهد. ب
علاوه بر این ، جوملا همچنین دارای پشتیبانی چند زبانه است. این بدان معناست که برای افزودن زبان های بیشتر به سایت خود نیازی به استفاده از افزونه ندارید. ور در نهایت باید بگوییم که جوملا همچنین شما را قادر می سازد تا از چندین الگو یا مضمون همزمان برای انواع مختلف محتوا استفاده کنید.
ویژگی های کلیدی جوملا :
- پشتیبانی بسیار خوبی برای انواع پست سفارشی ارائه می دهد.
- گزینه های پیشرفته مدیریت کاربر را فراهم می کند.
- شامل پشتیبانی چند زبانه از جعبه.
- پشتیبانی از استفاده از الگوهای منحصر به فرد برای هر نوع صفحه.
- در کاغذ ، جوملا شگفت انگیز به نظر می رسد ، و این یک انتخاب قوی است. با این حال ، به اندازه وردپرس برای مبتدیان مناسب نیست ، بنابراین یادگیری نحوه اجرای یک وب سایت با استفاده از این CMS ممکن است بیشتر طول بکشد.
- همچنین به اندازه برخی از رقبای خود پسوند یا الگو ارائه نمی دهد. این لزوما یک معامله گر نیست ، اما این بدان معناست که برخی از ویژگی های شما ممکن است لازم باشد به صورت دستی اجرا کنید ، و این برای کسانی که تجربه توسعه متوسطی دارند مناسب است.
به دنبال طراحی سایت حرفه ای هستید؟
بگذارید ویترین آنلاین کسب و کارتان را ما طراحی کنیم.
از اینجا شروع کنید3. سیستم مدیریت محتوا دروپال
دروپال هم از نام های آشنای دیگری است که در بحث های بهترین CMS برای طراحی سایت سروصدای زیادی به راه انداخته است. اگرچه از نظر سهم بازار از وردپرس و جوملا عقب است، اما این مساله چیزی از ارزش های دروپال کم نمی کند.
درواقع دروپال ویژگی هایی دارد که برای یک سیستم مدیریت محتوا بسیار عالی است. به طور مثال این سیستم برای ایجاد پست سفارشی بسیار انعطاف پذیر تر از دو مورد قبلی است. یا این که به شما امکان کنترل و نظارت بالایی بر کاربران خود و دقت بیشتری در تنظیم میزان دسترسی آن ها می دهد. و حتی می توانید سایت های چند زبانه را نیز به راحتی مدیریت و کنترل کنید.
هنور تمام نشده و دروپال ویژگی های خاص دیگری را نیز در چنته دارد. به طور مثال سیستم طبقه بندی این CMS بسیار قدرتمندتر از رقبایش است. و از لحاظ امنیت بسیار قوی تر از دو نمونه قبلی ظاهر شده است.
ویژگی های کلیدی دروپال :
- یک سیستم ایجاد و مدیریت پست سفارشی انعطاف پذیر ارائه می دهد.
- تنظیمات پیشرفته مدیریت و اجازه کاربر را فراهم می کند.
- شامل پشتیبانی از سایت های چند زبانه.
- دارای سیستم طبقه بندی دقیق.
- از امنیت درجه یک وب سایت شما برخوردار است.
دروپال به دلیل مقیاس پذیری و امنیت شهرت دارد ، که اغلب آن را به گزینه ای بهتر برای سایت های شرکتی و تجاری تبدیل می کند. با این وجود ، از یک منحنی شیب دار یادگیری برخوردار است. در بیشتر موارد ، توصیه نمی کنیم از دروپال استفاده کنید مگر اینکه تجربه توسعه وب داشته باشید. با این حال ، اگر از توسعه راحت هستید ، این یکی از بهترین گزینه های CMS موجود است.
4. سیستم مدیریت محتوا Typo3
اکنون ، ما در حال ورود به حوزه سیستم عامل های کمتر شناخته شده CMS هستیم. با این وجود ، این گزینه ها از ارزش کمتری برخوردار نیستند. این فقط به این معنی است که آنها موارد استفاده خاص تری دارند.
به عنوان مثال Typo3 را در نظر بگیرید. این یک CMS با مقیاس پذیری به عنوان نقطه اصلی فروش آن است و برای وب سایت های سطح سازمانی سازگار است. به عنوان مثال ، اگر می خواهید از CMS برای ساخت اینترانت استفاده کنید ، Typo3 یک انتخاب عالی خواهد بود.
از طرف دیگر ، وقتی صحبت از کاربرپسندی می شود ، Typo3 معمولاً اولین انتخاب نیست. از نظر ما ، این CMS به بهترین وجهی برای کاربرانی مناسب است که در زمینه توسعه وب تجربه خاصی دارند و برای وب سایت های ساده و کوچکتر مناسب نیست.
با این حال ، Typo3 بسیاری از ویژگی های جالب مانند پشتیبانی چند زبانه را ارائه می دهد. همچنین این امکان را برای شما فراهم می کند که چندین سایت را از طریق یک نصب واحد اجرا کنید ، که می تواند در کار شما صرفه جویی کند.
ویژگی های کلیدی:
- انتخاب بسیار خوبی برای سایت های سطح سازمانی است.
- شامل پشتیبانی از وب سایت های چند زبانه است.
- به شما امکان می دهد چندین سایت را از یک نصب مدیریت کنید.
- امکان به اشتراک گذاری داده ها و ابزارها در میان وب سایت های شما را فراهم می کند.
در مجموع ، توصیه می کنیم در صورت نیاز به مدیریت چندین سایت که تحت یک چتر یکسان هستند ، از Typo3 استفاده کنید. با استفاده از این CMS می توانید الگوها ، افزونه ها و حتی کاربران را در میان سایتهای خود به اشتراک بگذارید ، چیزی که اکثر سیستم عامل های دیگر از آن پشتیبانی نمی کنند.
به دنبال طراحی سایت حرفه ای هستید؟
بگذارید ویترین آنلاین کسب و کارتان را ما طراحی کنیم.
از اینجا شروع کنیدجمع بندی
حالا درباره بهترین CMS ها برای طراحی سایت و مدیریت آن اطلاعات نسبتا کافی دارید. اگر در باره هر یک از آن ها سوالی دارید می توانید از بخش نظرات زیر همین پست از ما بپرسید و پاسخ بگیرید. فراموش نکنید که همواره و برای تمامی خدمات طراحی سایت از جمله طراحی سایت شرکتی می توانید روی همکاری تاس حساب کنید.